Я пам'ятаю хуліганку 10 копійок 1992 року із золота 999 проби (можливо й 999.9 проби, я не пам'ятаю) в інтернеті на якомусь сайті якої немає в каталозі (принаймі в ІТК8). Тоді я не так сильно цікавився монетами і просто не зберіг фото. Можливо у когось залишилися ці фото або підкаже різновид?
Зараз ви найстарший, яким коли-небудь були, і наймолодший, яким ви коли-небудь будете знову.
Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини (Сократ)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Вітаю! Бачив фото 10 копійок 1992 року із золота на не-нумізматичному сайті (ті самі сайти де пишуть "копійку було продано за 50 тисяч грн" і тд.). Можливо, тієї сторінки/сайту наразі взагалі не існує. Може бути, що то була якісна підробка (маю на увазі з іншого металу схожого до золота) або якийсь фотошоп, хоча фото були досить гарними.
Дивно що із золота роблять майже кожну монету для виготовлення якої штампи просто покрали, а тут 10 копійок 1992 року із золота немає в каталозі.
Постараюсь пошукати сайт, може й знайду.
Зараз ви найстарший, яким коли-небудь були, і наймолодший, яким ви коли-небудь будете знову.
(29-08-2024, 19:38)OstupBurtik Написав(ла): Я пам'ятаю хуліганку 10 копійок 1992 року із золота 999 проби (можливо й 999.9 проби, я не пам'ятаю) в інтернеті на якомусь сайті якої немає в каталозі (принаймі в ІТК8). Тоді я не так сильно цікавився монетами і просто не зберіг фото. Можливо у когось залишилися ці фото або підкаже різновид?
Вітаю ! Дайте свій emeil , дам фото з каталогу М. Загреби
(29-08-2024, 19:38)OstupBurtik Написав(ла): Я пам'ятаю хуліганку 10 копійок 1992 року із золота 999 проби (можливо й 999.9 проби, я не пам'ятаю) в інтернеті на якомусь сайті якої немає в каталозі (принаймі в ІТК8). Тоді я не так сильно цікавився монетами і просто не зберіг фото. Можливо у когось залишилися ці фото або підкаже різновид?
Вітаю ! Дайте свій emeil , дам фото з каталогу М. Загреби
Ось мій другий email, хто хоче — можете писати на нього: teranlostminer@gmail.com
(18-11-2024, 12:05)numis-admin Написав(ла): На П'ятаку теж добре видно:
Наскільки мені відомо на Віоліті цей набір не продався.
В лічку по пам'яті за нього хотіли 10.000$.
Та я бачу що у п'ятака наче Ag 988 чи 986)
Розгледіти напис саме у 10 копійках не виходить