14-11-2024, 19:52
(Цей пост був останній раз змінений: 14-11-2024, 20:08 користувачем(ем) OstupBurtik.)
Вітаю!
Замість знаку питання повинен стояти гурт, на фото його видно не було.
Хтось вже бачив десь цю монету?
Я скріншот зробив, а завантажити фото не встиг. Автор видалив допис.
Хоча там по тих фото все дуже натягнуто й підозріло (ні гурту, ні якісних зображень), але цікаво було, а вдруг монета справжня.
Тепер зрозуміло що це навіть не фуфло (хуліганка), а взагалі може якесь лиття і + склейка. Так мовити, почув недоліки й пішов в сарай робити нові.
Моя думка.
Забув дописати, будьте обережні, перед тим як купити щось подібне.
До речі, на питання щоб зробив додаткові фото, то сказав що зараз зробить, але довго не робив. Спершу подумав чому, а тепер стало ясно чому, як, і для чого.
Замість знаку питання повинен стояти гурт, на фото його видно не було.
Хтось вже бачив десь цю монету?
Я скріншот зробив, а завантажити фото не встиг. Автор видалив допис.
Хоча там по тих фото все дуже натягнуто й підозріло (ні гурту, ні якісних зображень), але цікаво було, а вдруг монета справжня.
Тепер зрозуміло що це навіть не фуфло (хуліганка), а взагалі може якесь лиття і + склейка. Так мовити, почув недоліки й пішов в сарай робити нові.
Моя думка.
Забув дописати, будьте обережні, перед тим як купити щось подібне.
До речі, на питання щоб зробив додаткові фото, то сказав що зараз зробить, але довго не робив. Спершу подумав чому, а тепер стало ясно чому, як, і для чого.
Зараз ви найстарший, яким коли-небудь були, і наймолодший, яким ви коли-небудь будете знову.