Каталог підшліфовок
Вітаю!
Чи хтось може, будь ласка, поділитися каталогом підшліфовок?
Вже навіть каталогом викришок поділилися (може для них краще використовувати не такі дужки: (), а такі: {}?), а підшліфовок найти ніде не можу.
Зараз ви найстарший, яким коли-небудь були, і наймолодший, яким ви коли-небудь будете знову.
Відповісти
Вітаю! Ви вважаєте каталог викришок адекватністю ???
Який наступний чекати ? Каталог рукоблудів ? Подряпин набутих в обігу ?
Сумно що багато хто з новачків серйозно до цього відноситься ...
Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини (Сократ)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть.  Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Відповісти
(01-12-2024, 21:51)Михайло Захарець Написав(ла): Вітаю! Ви вважаєте каталог викришок адекватністю ???

Звичайно, що ні))
Просто навіть ним вже поділилися (хоча я його навіть ніколи не шукав, і гадки не мав, що він існує), а про підшліфовки не можу найти нічого. Чув про нього ще на форумі ІТК, але й там нічого не найшов.
Зараз ви найстарший, яким коли-небудь були, і наймолодший, яким ви коли-небудь будете знову.
Відповісти
(01-12-2024, 22:13)OstupBurtik Написав(ла):
(01-12-2024, 21:51)Михайло Захарець Написав(ла): Вітаю! Ви вважаєте каталог викришок адекватністю ???

Звичайно, що ні))
Просто навіть ним вже поділилися (хоча я його навіть ніколи не шукав, і гадки не мав, що він існує), а про підшліфовки не можу найти нічого. Чув про нього ще на форумі ІТК, але й там нічого не найшов.
Гляньте на форумі є "Теорія походження браків" там показані підшліфовки, а не каталогізовані.
Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини (Сократ)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть.  Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Відповісти
(02-12-2024, 15:33)Михайло Захарець Написав(ла):
(01-12-2024, 22:13)OstupBurtik Написав(ла):

Звичайно, що ні))
Гляньте на форумі є "Теорія походження браків" там показані підшліфовки, а не каталогізовані.

Дякую, я знаю, просто на форумі ІТК писали раніше "це підшліфовка (2) чи (3)?", та й цікаво стало, де ж цей каталог.
Відповісти
Вечір добрий. Каталог підшліфовок? Така дуристика дійсно існує?
Відповісти
(02-12-2024, 20:17)And585 Написав(ла): Вечір добрий. Каталог підшліфовок? Така дуристика дійсно існує?

Вітаю!
Це хоча б краще за хаотичні викришки, та й цікавіше за них, можна так сказати.
Якщо питали раніше, яка саме підшліфовка, і прикріпляли фото, то, мабуть, він таки дійсно існує.

https://coinsitk.com/showthread.php?t=11318
Відповісти
(03-12-2024, 01:25)OstupBurtik Написав(ла):
(02-12-2024, 20:17)And585 Написав(ла): Вечір добрий. Каталог підшліфовок? Така дуристика дійсно існує?

Вітаю!
Якщо питали раніше, яка саме підшліфовка, і прикріпляли фото, то, мабуть, він таки дійсно існує.

У каталозі IТК8 був показаний один варіант підшліфування. Потім було знайдено інший варіант. Щоб їх відрізняти, десь в обговоренні надали їм 1.2(1) та 1.2(2). А далі була пропозиція 1.22(2-1) - без смуги та 1.22(2-2) зі смугою. А смуга є у різних місцях...
Відповісти
(03-12-2024, 12:40)Барс Написав(ла):
(03-12-2024, 01:25)OstupBurtik Написав(ла):

Вітаю!

У каталозі IТК8 був показаний один варіант підшліфування. Потім було знайдено інший варіант. Щоб їх відрізняти, десь в обговоренні надали їм 1.2(1) та 1.2(2). А далі була пропозиція 1.22(2-1) - без смуги та 1.22(2-2) зі смугою. А смуга є у різних місцях...

Дякую, зрозумів!
Відповісти

Перейти в форум:

Користувачі, що переглядають цю тему: 1 Гість(ів)