06-10-2025, 15:22
(04-10-2025, 21:52)andru33 Написав(ла): Трохи щось переглянув.Можливо, що буде ще один підвид гурта 1. А саме: слова "ОДНА" та "ГРИВНЯ" - дуже товсті (наближено, як на 1(1.1)), цифри дати товсті (трохи тонші ніж на 1.(1.1)). - це цікаво, якщо можна, зробіть фото
Можливо, що буде ще один підвид гурта 1. А саме: слова "ОДНА" та "ГРИВНЯ" - дуже товсті (наближено, як на 1(1.1)), цифри дати товсті (трохи тонші ніж на 1.(1.1)).
Ще на 2(1.3*) три варіанти по величині отворів в "Д" і "А" та висоті отворів у "В". Плюс цифра "1" з коротким хвостиком.
Ще на 2(1.3*) три варіанти по величині отворів в "Д" і "А" та висоті отворів у "В". Плюс цифра "1" з коротким хвостиком. - я не розглядав варіанти по формі літер, їх там може бути безліч + в різних комбінаціях між собою. Не хочу в це влазити, не бачу сенсу, через дуже велике різноманіття поєднань.
До того ж, я розповідав про те, чому не дуже логічно орієнтуватись по формі напису у відео. Якщо Ви не бачили, додаю посилання :
https://youtu.be/t83qF7CylIg?si=r5RqP3YszA5EFgL-
Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини (Сократ)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)