Вітаю! Таке пошкодження трапляється навіть на монетах із ролику, звідки воно взагалі береться?
Надто часто його бачу на нових монетах, але й трапляються на латунних.
Є якась теорія походження? Трапляються із одними слабким кружечком, та із цілою серією навіть в різні боки.
Зараз Ви найстарший, яким коли-небудь були, і наймолодший, яким Ви коли-небудь будете знову.
(23-12-2024, 00:04)goodzon_33 Написав(ла): Вітаю! Що з ролу такі монети можуть трапитись - не повірю. Покажіть фото аверсу.
Вітаю! Щодо ролику я нічого стверджувати на 100% не можу, просто так казали інші.
Пам'ятаю ще 1 грн латунна фото скидали, 5 копійок ще десь валялися у мене…
Навіть якщо припустити, що це рукоблуд, то чому він настільки частий, і для чого таке робити в кількості?
Зараз Ви найстарший, яким коли-небудь були, і наймолодший, яким Ви коли-небудь будете знову.
Я так спершу й подумав, але якась у них дуже дивна велика кількість.
До речі, знаю людей, які для чогось таке за 200-400 грн купували. Сенс з цього я так і не зрозумів.
Не вірте усьому що вам "хтось, десь казав", можливо "хтось" з цього хоче мати для себе вигоду
Притримуйтесь здорової логіки.
Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини (Сократ)
Роби сьогодні те, що інші не хочуть. Завтра будеш жити так, як інші не можуть (Джаред Лето)
Певно не доводилось вам користуватись ручною м'ясорубкою ))) Монети часто використовують замість загубленої шайби притискного механізму , при цьому на монеті залишаються такі пошкодження . Правда в цьому випадку було щось меншого розміру , маленька струбцина , тощо .
(Вчора, 10:08)fox Написав(ла): Певно не доводилось вам користуватись ручною м'ясорубкою ))) Монети часто використовують замість загубленої шайби притискного механізму , при цьому на монеті залишаються такі пошкодження . Правда в цьому випадку було щось меншого розміру , маленька струбцина , тощо .
Користувався))
Можливо, просто така кількість прям точно однакових пошкоджень здивувала.
Мабуть, цілому району подарували нові м'ясорубки, але без шайби))